Zomersolden: van 1 tot 31 juli – Bezoek onze outletpagina!

info@jacksoninterieur.be

Onze meubelen

Stem je interieur en exterieur op elkaar af, stijlvol en functioneel

Jackson Interieur biedt een uitgebreide selectie van meubelen en decoratie aan om je woning om te toveren tot een oase van rust die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Ontdek onze merken en collecties, aangepast aan alle stijlen – bohemian, hedendaags, cottage, klassiek, industrieel, minimalistisch, modern, Scandinavisch, landelijk… – en dompel onder in de sfeer van onze twee winkels die net als een referentiebibliotheek een bron van inspiratie vormen.

Zin in persoonlijk advies?

Maak een afspraak voor een rondleiding in onze showrooms met één van onze interieurontwerpers. Een kwaliteitsvol moment voor een persoonlijke ervaring waar je niet alleen inspiratie kan opdoen, maar ook jouw inrichtingsideeën tot leven kan brengen als je dat wenst. 

OP MAAT

Een duidelijk beeld in gedachten? Wij personaliseren elk element volgens jouw wensen en geven vorm aan je gedachten met de hulp van onze interieurontwerpers. Twijfel je? Laat je verleiden tot interieuroplossingen speciaal voor jou ontworpen.

TIPS VAN EXPERTS

Onze showrooms zijn jouw speelplein: een levende catalogus waar je de verschillende meubelassortimenten kan bewonderen, uitproberen en vergelijken onder het deskundig oog van onze toegewijde interieurontwerpers.

VOOR ELKE OMGEVING

of je nu een professionele ruimte wil inrichten of een gezellig nest wil creëren, onze collecties bieden oplossingen voor elke nood en ruimte.

Wil je de collecties graag al opsnuiven? Dan nodigen we je uit op rondreis
door onze fotoselecties.

Wil je de collecties graag al opsnuiven? Dan nodigen we je uit op rondreis door onze fotoselecties.

Je vindt er meubelen die ook in onze showrooms worden tentoongesteld en heel vaak naar wens kunnen worden aangepast.

Buiten

Opmaten

Outlet

Jackson stelt samen met jou
een kader vast

Jackson helpt je om het interieur waar jij je door laat verleiden te kiezen en te ervaren. In jouw eigen stijl en in overeenstemming met jouw levenswijze.

Particuliere en professionele projecten

Met een team van interieurontwerpers als partner van jouw project, ongeacht de omvang.

Showroom
van 8000 m2

Kuier door onze gangpaden en stijlen, neem de tijd om uit te proberen en weeg af op eigen tempo. Met of zonder hulp van een adviseur.

Montage van je meubelen
aan huis

Het monteren kan van start gaan. Ons team zorgt voor alles en informeert je over de minste leveringsdetails: jij hoeft alleen maar het resultaat te bewonderen.

Opmetingen
 

We nemen de stress weg van technische details en maatwerk. Want dat is ons vak. Laat je begeleiden bij alle opmetingen en technische vragen.

Levering in België
en Europa

Een strikte en transparante dienst verzekert de ondersteuning van je bestellingen. We garanderen de perfecte staat van je bestellingen bij levering vanuit ons magazijn naar jouw adres.